Black Halibut liquid - Tekuté Hallibut pelety, 1 l nebo 0,5l
Popis
ŠPIČKOVÁ PŘÍSADA DO VÝROBKŮ PRO RYBY !!
! Koncentrovaná surovina s výrazným pachem i chutí rybího masa !
- Složení: Zahuštěný rybí vývar. Bílkoviny 34 %. Tuk 13 %. Obsah vody 52 %.
- Charakteristika: Black Halibut liquid je varem zahuštěný vývar z rybího masa, s přídavkem rybího proteinu. Je husté, polotekuté konzistence, černé barvy, s výrazným pachem po rybině. Tato surovina má vysokou stravitelnost pro ryby a je původně určena jako jedna ze základních surovin pro výrobu Halibut pelet, např. u fy. Coppens.
Black Halibut Liquid je stabilizován přirodními látkami - organickými kyselinami. Uchovávat se musí pouze v chladu a temnu, nejlépe do cca 15 °C! Takto vydrží cca 6 měsíců od nákupu.
- Tip na použití: Tato hustá, tekutá směs je velmi dobře ředitelná vodou. Je to vynikající přísada do boilies, pelet, nebo chytacích těst. Má vysoký vnadící efekt i při nízké koncentraci ve výrobku. Už při 5 % obsahu má značný vnadící účinek!
Je to vynikající atraktor, na který ryby reagují velmi dobře a spolehlivě díky koncemtrovanému obsahu organických látek a kyselin. Black Halibut Liquid lze použít i pro přímé macerování nástrah.
- Orientační dávkování: 5 – 10 % ( 50 – 100 g / kg ) do rybích i masových směsí. Čím je směs chudší na živočišné suroviny, tím víc můžete přidat Fish Liquidu. Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies, nebo těstu!
- Skladování: Jedná se o čistě přírodní a biologicky aktivní výrobek, který není plně konzervovaný "do mrtva". Při teplotě do 15 °C lze skladovat cca do 6 měsíců. Doporučuji povolit víčko lahve, aby mohl unikat případný plyn, vznikající v každé živočišné surovině. Biologická aktivita výrobku není však na závadu! Pokud vám výrobek začne v teplejším prostředí kvasit, nic se neděje, je to přirozený proces enzymatické aktivity a surovina se dá i tak pro sportovní rybolov využít!
NESKLADUJTE S POTRAVINAMI V CHLADNIČCE !
PŘI SKLADOVÁNÍ MĚJTE RADĚJI POVOLENÉ VÍČKO U LAHVE !
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář