Moučka Rybí - ZE SLADKOVODNÍCH RYB - rozvažovaná 1kg
Popis
Jedinečná surovina z domácích zdrojů!
Přirozená chuť pro všechny druhy všežravých ryb !
! Vyrobeno v ČR !
- Charakteristika: Jemně mletá rybí moučka, vhodná pro výrobky sportovního rybolovu. K výrobě byly použity celá těla plevelných druhů ryb a zbytky těl z velkých zpracoven ryb. Především jde o Karase stříbřitého, který zamořuje chovné, kaprové rybníky, kde se přemnožuje díky absenci přirozených nepřátel. Dále pak o zbytky těl kaprů po opracování - filetování.
Moučka je bez jakýchkoliv příměsí mořských ryb, soli a jiných druhů masových mouček. Vysoký podíl suroviny je ze svaloviny a vnitřností. Není nic přirozenějšího pro naše druhy všežravých ryb, než surovina pocházející z jejich přirozeného prostředí. Moučka má jemnou strukturu, červeno hnědou barvu a velmi jemnou, pro lidský čich až neznatelnou rybí vůni ( je to dáno technologií výroby ). Ryby však ve vodě pach této moučky dobře rozeznají - účinnost dlouhodobě odzkoušena.
- Možnosti použití: Moučka ze sladkovodních ryb je vhodná do všech druhů výrobků určených pro ryby. Doporučuji dávat do rybích směsí cca 30 - 40 % moučky. Do sladkých a kořeněných 10 - 25 %. Záleží jen na jejich dalším složení a použitých surovinách.
Vzhledem k jejímu přirozenému, nekoncentrovanému obsahu živin, je možno dát i větší objem do výrobku, a to až 50 %. Pro svůj jemný pach rybiny je vhodná i jako přísada do sladkých směsí, protože nepřebije jejich původní vůni, ryba ji však přitom velmi dobře ve vodě ucítí. Sladkovodní moučka se nám velmi dobře osvědčila a máme dlouhodobě ověřenou její účinnost ve vodě.
- Skladování a spotřeba: Skladujte v uzavřených PVC obalech, v suchu a chladu, do cca 18 °C a spotřebujte nejlépe do 6 měsíců. Při skladování v chladu do 12 °C, do 10 měsíců.
Hmotnost | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.