Mouka kukuřičná - VÝBĚROVÁ - jemná 1kg 35kč

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
 

Klasická kukuřičná mouka s velmi jemnou zrnitostí - frakce 0 - 500 mikronů. Není tepelně upravená. Vynikající, přísada do boilies, pelet, těst, krmných koulí, aj. Perfektně pojí těsto. Vysoký vnadící účinek, díky přirozené vůni po čerstvé kukuřici

Dostupnost Skladem
35 Kč    
Kód produktu 44797
Značka Krmiva Konárovice
Kategorie Dipy , boostery,obalovačky,moučky,řasy,betain,aroma
 

Výběrová kukuřičná surovina !

Vynikající přísada i pojidlo do směsí na boilies a různá těsta !

 

  • Charakteristika: Jde o výběrovou kukuřičnou mouku, s jemnou zrnitostí, a to 0 - 500 mikronů. Vzniká mletím jádra kukuřice, bez obalu, na kamenných mlýnech a tříděním na sítech do jednotlivých velikostních frakcí. 

 Po namočení, nebo uvaření těsta z kukuřičné mouky, se naplno rozvine příjemná a výrazná vůně po čerstvé kukuřici. Tato surovina by neměla chybět v žádné krmítkové směsi, method mixu, v chytacím těstě, v boilies, či peletách.

  • Možnosti použití: Kukuřičnou mouku doporučuji přidat do směsí na výrobu boilies a to cca 15 - 20 %. Těsto dobře prohnětejte ( nejlépe strojně - v domácím robotu na těsto ) a vodou dolaďte na požadovanou hustotu. Nechte pak cca hodinu odstát a pokud příliš zhoustne opět dořeďte vodou.

Pokud jde o sladké směsi, či směs na lov amurů, doporučuji ji mít v 20 - 30 % zastoupení + cca 10 % přídavek extrudovaných kukuřičných vloček, který spolu s moukou dodají těstu nejen výbornou plastičnost, ale i velmi příjemnou a přirozenou kukuřičnou vůni, na kterou Amuři i Kapři perfektně reagují.

  • Skladování a spotřeba: Kukuřičnou mouku skladujte herneticky uzavřenou v PVC obalech, vědrech, nebo pytlech. V suchu a na podložce - paleta, karton, dřevo. Ne na holé zemi, betonu, či železu. Spotřebujte do cca 10 měsíců od nákupu.

Pozor ! Mouku v teplejším období velmi rádi napadají moli ! Pokud se to stane, nevyhazujte ji, ale rychle zpracujte a zkrmte rybám.

Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: