Práškové aroma - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA, 100 g
Popis
Práškové aroma - FRANKFURTSKÁ KLOBÁSA, 100 g
Velmi účinné, trvanlivé a intenzivní aroma !
Jde o velmi kvalitní, potravinářský koncentrát, používaný při dochucování masných výrobků. Aroma Franfurtská klobása je na práškovém nosiči, bez barviv, nerěděné, velmi silné. Vhodné pro výrobu práškových dipů, a sypkých směsí. Aroma je velmi intenzivní a ve výrobcích stálé. Země původu – Česká republika
- Použití je ve sportovní rybolovu velmi široké a dá se použít od sladkých až po středně bílkovinné směsi a výrobky. Dá se kombinovat i mezi jinými aromaty a vytvářet si tak vlastní specifické vůně. Přidané množství do směsi je individuální, záleží na charakteru směsi, obsahu surovin, intenzitě vůně použitých surovin, aj.
Pozor! Aroma je velmi prašné a silně dráždivé při nadechnutí! Pracujete opatrně, alergici případně i s vlhkou rouškou přes obličej.
Je nutné přidávat aroma postupně, nejlépe přidat do suché sypké směsi. Po zamíchání nechat výrobek odležet alespoň 30 minut, aby se v něm vůně projevila naplno. Doporučuji před čichovým testováním výrobku odejít z místnosti, kde se míchalo, protože čichové buňky jsou silou koncentrovaného aroma otupělé a necítí dobře naředěný výrobek! Pak se vám zdá, že v něm nic není a přidáváte aroma tak dlouho, až ním úplně přebijete ostatní pachy surovin!
- Orientační dávkování: 70 - 90 g / 10 kg
Hmotnost | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.