Sirup - BANÁN s pomerančem 1l
Popis
Hustý, přírodní, ovocný produkt, vynikající atraktor pro ryby !
- Charakteristika: Sirup obsahuje přírodní cukry = glukózu ( hroznový ), fruktózu ( ovocný ) i sacharózu ( řepný ). Základem je několik druhů ovocných složek, spolu s dalšími, ověřenými atraktory pro ryby, které si sami mícháme. Co se týče vůně, tak je převažující pomerančovo - banánový extrakt. Chuťově je základem dřeňová ovocná hmota, převážně z pomerančové kůry, meruněk a jablek. Tím se dosahuje velmi široké a neotřelé vůně i chuti. Přísady jsou přírodně identické a pocházejí z potravinářského a cukrářského průmyslu.
Pouze pro účely rybolovu! Nepoužívat jako potravinu !
- Možnosti použití: Banánový sirup s pomerančem se dá použít k macerování pelet, boilies a hlavně vnadících granulí. Zalejte výrobky neředěným sirupem tak, aby po protřepání byly souvisle obalené a nechte alespoň nekolik hodin macerovat. Občas protřepejte. Takto mohou být ale i po mnoho dní, sirup je nerozpustí - pokud jej nenaředíte vodou. Před vlastním použitím doporučuji macerované výrobky zasypat např. jemnou krmítkovkou, která je obalí, granule se k sobě nelepí a dobře se s nimi manipuluje.
Vynikající je sirup také jako přísada do krmítkovek a method mixů. Pro tyto účely nařeďte sirup cca 10 - 20% vody a zavlhčete jím sypkou směs. Lepivosti sirupu a jeho snadné rozpustnosti i ve studené vodě se dá využít i pro výrobu pevných krmných koulí. Udělejte těsto jen s lehce naředěným sirupem ( cca 5% vody ) a nechte zaschnout.
- Vydatnost a skladování: 1 l sirupu obecně stačí na cca 10 kg výrobků. Neředěný sirup skladujte při teplotě nejlépe do 15 -18 °C. Pokud jej naředíte vodou tak do 8 °C - jeho odolnost vůči plísním a bakteriím klesá s mírou naředění, nebo znečištění např. krmivem. Pokud vám začne ředěný sirup kvasic, nevyhazujte jej, ale použijte ke vnadění, ryby kvašené výrobky zbožňují!
Hmotnost | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář